Новини

Громадські слухання щодо розміщення альтернативних джерел енергії на території села

17 Листопада, 2017


Оголошення

У неділю, 17 грудня 2017 року, в 15:00 год. в приміщенні сільської ради с. Угорники відбудуться громадські слухання щодо проекту містобудівної документації територій земельних ділянок під розміщення альтернативних джерел енергії (сонячних та вітрових електростанцій), які знаходяться на території Угорницької сільської ради.

Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проектах розроблення містобудівної документації (зміни і доповнення до генерального плану с. Угорники) територій земельних ділянок під індивідульну забудову та розміщення альтернативних джерел енергії (сонячних та вітрових електростанцій), які знаходяться на території Угорницької сільської ради (с. Угорники).

Відповідно до ст. 21 Закону України "Про регулювання містобудівної діяльності", керуючись ст. 31 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", поставною Кабінету Міністрів України від 21.05.2011 р. №555 "Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні", з метою ознайомлення членів територіальної громади зі змінами і доповненнями до генерального плану с.Угорники із змінами і доповненнями включення додаткових територій в межі генплану з їх детальним плануванням, які знаходяться на території Угорницької сільської ради - урочища «Заобіч» загальною площею 85,95га та урочище «Ризи» загальною площею 10,4 га, що перебувають за межами населенного пункту, повідомляємо про початок обговорення та подання пропозицій до вказаної містобудівної документації.

Основні техніко-економічні показники, зокрема графічні матеріали, що відображають зміст містобудівної документації розміщення житлової забудови та альтернативних джерел енергії (сонячні та вітрові електростанції), знаходяться в Угорницькій сільській раді.

Замовник – виконавчий комітет Угорницької сільської ради.

Розробник – фізична особа-підприємець Микуляк Олександр Васильович.

Ознайомитися з проектами змін і доповнень до генплану вищезазначених територій земельних ділянок можна в приміщенні адмінбудинку сільської ради за адресою: с. Угорники, вул. Шевченка, 36.

Пропозиції і зауваження, що містять обґрунтування з врахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів і правил, у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, імені, по-батькові, місця проживання, з особистим підписом, для реєстрації подаються в Угорницьку сільську раду до 17 грудня 2017 року.
 

 Виконавчий комітет Угорницької сільської ради