Новини

Чемпіонат Коломийського району з футболу. Тур 11. Сезон 2016.

3 Липня, 2016


Чемпіонат Коломийського району з футболу. 11 тур

ФК Угорники - "Спартак" Струпків

3 липня, смт. Отинія. Стадіон "Колос"

Головний арбітр: Остапчук Роман (м. Івано-Франківськ).

Асистенти арбітра: Шевчук Мирослав (с. Крилос, Галицький район), Липецький Петро (м. Івано-Франківськ).

Склад команди ФК Угорники: Кудла Мафтій, Ольшанецький Богдан, Ольшанецький Олег, Бойків Андрій, Гурак Володимир, Шпільчак Сергій, Іванців Максим (к), Іванців Сергій, Щербина Василь, Качан Ярослав, Фірсов Артур. Запасні гравці: Баюрчак Дмитро, Григорів Любомир, Марчук Ігор, Курдибанюк Віталій, Данищук Євген.

Склад команди "Спартак" Струпків: Гавадзюк Ігор, Герега Володимир (к), Кубаєвич Віталій, Лесюк Володимир, Синдунь Олег, Павлюк Михайло, Прокопів Назарій, Ярий Роман, Кузик Назарій, Гайдичук Сергій, Галян Ярослав. Запасні гравці: Ващук Роман, Чабанюк Назарій, Кіндрацький Іван, Чорненький Ігор, Кучер Дмитро, Жибак Дмитро.

Голи: Шпільчак Сергій (57, 70), Фірсов Артур (82, 90) - Павлюк Михайло (13), Гайдичук Сергій (77).

Попередження: Павлюк Михайло (7), Ольшанецький Олег (22), Гайдичук Сергій (34), Лесюк Володимир (46), Щербина Василь (84), Ващук Роман(86).

Вилучення: Павлюк Михайло (60).

3 липня на стадіоні селища Отинія відбувся матч між двома непримиренними суперниками - командами ФК Угорники та "Спартак" Струпків. Вже з самого початку матчу стало зрозуміло, що це буде битва за кожен клаптик футбольного поля. ФК Угорники розпочали матч активно і вже на 8 хвилині матчу хороший момент не використав Фірсов Артур. Але на 13 хвилині відзначилися саме гості. Після хорошого, награного штрафного відзначився Павлюк Михайло.

Гол Павлюка Михайла

ФК Угорники після пропущеного голу збільшили темп гри. В цей відрізок матчу футболісти Спартака часто порушували правила. В одному з епізодів груба гра Павлюка Михайла спричинила травму коліна в Іванціва Максима. На 20 хвилині наш капітан змушений був покинути поле.

Постійні атаки на ворота суперника призвели до порушення в карному майданчику і призначення пенальті на 32 хвилині в ворота Гавадзюка Ігоря. Але одинадцятиметровий удар невдало виконав Іванців Сергій.

На перерву команди пішли за мінімальної переваги Струпкова. Тому другий тайм обіцяв бути ще цікавішим, зважаючи на те, що ФК Угорники не планували втрачати очки в цьому протистоянні. І ті глядачі, яких навіть через дощ зібралося дуже багато, не пошкодували свого часу.

ФК Угорники - Спартак СТрупків (другий тайм)

На 57 хвилині матчу Сергій Шпільчак зрівнює рахунок. А на 60 хвилині за грубий фол другу жовту картку отримує Павлюк Михайло.

Саме вилучення стало ключовим епізодом в матчі. І відразу на 70 хвилині Сергій Шпільчак відзначається дублем. По грі здавалося, ФК Угорники без проблем доведуть матч до перемоги. Але порушення правил недалеко власної штрафної призвели до штрафного і на добиванні на 77 хвилині Сергій Гайдичук зрівнює рахунок.

Нашим футболістам залишалося не так багато часу для того, щоб вирвати перемогу. Але так не думав Фірсов Артур, голи якого на 82 і 90 хвилинах принесли перемогу нашій команді і безмежну радість для вболівальників, які ввесь другий тайм гнали команду вперед.

Після завершення поєдинку довго ніхто не хотів розходитися додому. Адже такі перемоги просто так не приходять. Це результат важких тренувань і неймовірної віддачі на футболному полі. І в таких матчах закаляється і формується справжня команда.

Ось так ФК Угорники вперше в своїй історії перемогли титулованого сусіда в офіційному матчі.

В інших матчах туру зафіксовано такі результати:

Тур 11 Ю Д
3 липня, 2016 ФК Угорники – "Спартак" Струпків 0:0 4:2
3 липня, 2016 "Прометей" Матеївці – "Сокіл" Коршів 3:0 3:0
3 липня, 2016 "Прут" Воскресинці – "FC Skiff" Черемхів 1:3  
3 липня, 2016 "Довбушівець" Печеніжин – "Метеор" Жукотин 2:1 1:3
3 липня, 2016 "Підгір'я" Іванівці – ФК Лісний Хлібичин 3:0 2:2
3 липня, 2016 Євромікс-Дебеславці ФК – ФК Сопів 0:1 4:2

Наступний свій матч наші футболісти зіграють 5 липня о 18:00 на стадіоні "Рух" з командою "Тепловик" Івано-Франківськ. Це буде товариський матч з командою, яка вже цього сезону візьме старт в другій лізі Чемпіонату України з футболу. Бажаємо нашим футболістам хорошої гри. Запрошуємо вболівальників і фанатів підтримати команду.