Новини

Чемпіонат Коломийського району з футболу в сезоні 2015 року розпочато

18 Квітня, 2015


18-19 квітня відбулися стартові матчі Чемпіонату Коломийського району з футболу. ФК Угорники відкривали сезон матчем в Підгайчиках. Команда з Підгайчиків за підсумками минулої Першості Коломийського району з футболу отримала право виступів в Чемпіонаті. Після матчу юнацьких команд, в якому наша команда одержала впевнену перемогу з рахунком 5:1, пройшло урочисте відкриття футбольного сезону на Коломийщині.

Футболістів і вболівальників завітали привітати голова Коломийської федерації футболу Книшук Петро Васильович, сільський голова с. Підгайчик, гості з Польщі.

 

Після урочистого підняття прапора України капітанами команд і виконання Гімну, розпочався матч, якого чекали з нетерпіннями вболівальники обох команд. ФК Угорники стартували в такому складі: Кудла Мафтій, Ольшанецький Олег, Кваснюк Михайло, Баюрчак Дмитро, Гурак Володимир, Дзісяк Михайло, Максимів Назар, Іванців Сергій, Курдибанюк Віталій, Іванців Роман, Фірсов Артур. На заміну виходили Хоміцький Любомир, Соботник Петро, Кучер Дмитро.

Варто зазначити, що футболістам було важко демонструвати всю свою майсерність через сильний вітер. Але навіть вітер не допоміг господарям наприкінці першого тайму, коли Фірсов Артур одним дотиком прийняв м'яч в штрафній суперника, а другим - відправив в лівий від голкіпера кут воріт. Той же Фірсов мав чудовий шанс подвоїти рахунок вже в додаткові хвилини першого тайму, але після удару головою, м'яч пролетів поруч зі штангою.

В другому таймі були моменти, коли господарі дуже активно пресингували і намагалися зрівняти рахунок в матчі. Але впевнена гра нашого захисту і голкіпера не дозволяла господарям скоротити відставання в рахунку. А десь в середині другого тайму дубль оформив Фірсов Артур, замкнувши головою передачу з флангу. Після рахунку 2:0 господарі ще якось намагалися організувати гострі атаки, а після третього голу в виконанні Курдибанюка Віталія стало зрозуміло, що ФК Угорники в цьому матчі очки вже не віддадуть.

Всі результати матчів 1 туру.

Тур 1 Ю Д
18 Квітня, 2015 "Княгинин" Підгайчики – ФК Угорники 1:5 0:3
19 Квітня, 2015 "Довбушівець" Печеніжин – ФК Верхній Вербіж 1:1 0:0
19 Квітня, 2015 ФК Дебеславці – "Прут" Семаківці 0:1 3:0
19 Квітня, 2015 ФК Сопів – "Нива" Мала Кам'янка 3:1 7:0
19 Квітня, 2015 "Спартак" Струпків – "Сокіл" Коршів 2:1 3:0
19 Квітня, 2015 ФК Лісний Хлібичин – "Прут" Воскресинці 0:0 0:0
19 Квітня, 2015 ФК Жукотин – ФК Матеївці +:- 1:0

Наступної неділі, 26 квітня, ФК Угорники зіграють в Малій Кам'янці. Бажаємо хорошої гри футболістам і перемоги над непростим суперником, який прагнутиме реабілітуватися за поразку в першому турі 7:0 в матчі з Соповом.