Новини

Чемпіонат Коломийського району з футболу. Тур 26. Сезон 2013.

20 Жовтня, 2013


20 жовтня відбулися матчі останнього туру в чемпіонаті Коломийського району з футболу. ФК Угорники приймали вдома команду зі Спасу.

Юнацький склад переміг переконливо 3:0. Перемога втішна, але результат 10:0 не на користь наших юнаків в першому турі пам'ятають всі. Та не зважаючи на всі проблеми, які були в юнацького складу, дебютний виступ в чемпіонаті можна вважати вдалим. Підсумкове 4 місце тішить і вже можливо наступного року деякі гравці юнацького складу будуть пробувати свої сили в дорослому колективі. Найкращим бомбардиром став Данищук Євген. За 26 турів він 25 раз засмучував голкіперів суперника.

Матч дорослих команд мав турнірне значення тільки для команди зі Спасу. ФК Угорники вже до останнього туру забронювали 10 місце. На гру зі Спасом вийшли всі футболісти з Угорник. В складі не було жодного легіонера, які виступали за нашу команду протягом сезону. В підсумку рахунок 3:1 на користь спаських футболістів. Ця перемога дозволила втриматися Карпатам на 12 сходинці в турнірній таблиці і забезпечила право грати наступного року в чемпіонаті.

Якщо аналізувати ігри  ФК Угорник, то звичайно добре, що команда забезпечила собі право виступати наступного року в складі учасників чемпіонату. Протягом сезону були ігри, де банально не вистачало везіння. Були проблеми з воротарською позицією. В деяких матчах судді не послідовно трактували певні епізоди. Але якщо врахувати те, що в нашому складі були гравці, які виступали в обласній першості, а дехто мав досвід виступів в обласному чемпіонаті, то хотілося кращого результату в підсумку. Кращим бомбардиром нашої команди став Шайбан Ігор, який прийшов до нас в другому колі, зіграв 9 матчів і відзначився 7 раз.

В останному турі були цікаві матчі і в Коршеві, де місцева команда могла завоювати бронзу, але поступилася команді з Восресинців і однозначно ключовий матч сезону - це ФК Жукотин – "Спартак" Струпків, в якому була зафіксована нічия. Але в разі перемоги команди з Жукотина, чемпіон міг бути визначений тільки в золотому матчі.

Результати 26 туру в чемпіонаті Коломийського району з футболу

  Ю Д
ФК Угорники – "Карпати" Спас 3:0 1:3
ФК Лісний Хлібичин – "Прут" Семаківці 2:1 1:3
ФК Молодятин – ФК Шепарівці +:- +:-
ФК Жукотин – "Спартак" Струпків 3:0 1:1
ФК Коршів – "Прут" Воскресинці 0:0 1:3
ФК Верхній Вербіж – "Синивір" Іванівці +:- 1:1
ФК Дебеславці – "Нива" Мала Кам'янка 2:1 2:1

Бажаємо нашим футболістам гарного відпочинку, футбольного зодоров'я і удачі в новому сезоні. Дякуємо вболівальникам, які протягом сезону палко підтримували ФК Угорники.