Новини

Чемпіонат Коломийського району з футболу. Тур 16. Сезон 2013.

18 Серпня, 2013


18 серпня в Угорники на матч 16 туру в чемпіонаті Коломийського району з футболу завітала команда з Коршева. ФК Угорники, які досить суттєво оновили склад, небезпідставно сподівалися взяти реванш за прикру поразку 7:0 в першому колі. Варто зауважити, що з команди Коршева в Жукотин перейшов кращий голеадор першого кола Синчук Ярослав, в захисті не грав досвідчений Ткачук Степан.

Початок першого тайму для нашої команди видався дуже складним. Після помилок в захисті десь до 20 хвилини ФК Угорники вже поступалися 0:2. Але вже до перерви досвідчений новачок нашої команди Шайбан Ігор зумів один м'яч відквитати.

Враховуючи той факт, що нашій команді перемога була дуже потрібною, на другий тайм прийшлося виходити травмованому Кваснюку Михайлу і Гречуху Івану. І це дало результат. Впевнена гра в захисті цих двох гравців надихнула півзахисників і нападників діяти активніше. Вже в середині другого тайму Шайбан Ігор забив дуже красивий гол з меж штрафного майданчика. А згодом ще один новачок Фуштей Андрій, який перейшов в нашу команду з СК Граніт (Тлумач), вивів  ФК Угорники вперед. Наша команда мала ще декілька хороших нагод збільшити рахунок, але в деяких випадках не вистачило майстерності нападникам, а деколи везіння було не на нашій стороні.

ФК Угорники після двомісячної перерви нарешті здобули дуже важку, але важливу перемогу.  ФК Угорники грали в такому складі: Флярковський Віталій, Півнюк Сергій, Сарахман Мирослав, Паньків Станіслав, Іванців Максим, Кваснюк Михайло, Шайбан Ігор, Гречух Іван, Фуштей Андрій, Злепко Петро, Хоміцький Любомир, Снітко Володимир, Фірсов Віталій.

Юнацький склад зіграв внічию 3:3. 

Результати матчів 16 туру.

Тур 16, 18 Серпня, 2013 Ю Д
"Карпати" Спас – ФК Жукотин 2:1 0:2
"Синивір" Іванівці – ФК Лісний Хлібичин 0:1 2:1
"Нива" Мала Кам'янка – ФК Шепарівці +:- +:-
ФК Угорники – ФК Коршів 3:3 3:2
"Прут" Воскресинці – "Прут" Семаківці 0:2 2:0
"Спартак" Струпків – ФК Молодятин 2:1 4:2
ФК Дебеславці – ФК Верхній Вербіж 0:2 0:0


Наступний тур наша команда зіграє в Молодятині. Бажаємо успіхів нашій команді і позитивного результату.