Новини

Чемпіонат Коломийського району з футболу. Тур 7. Сезон 2013.

26 Травня, 2013


26 травня відбулися матчі 7 туру в чемпіонаті Коломийського району з футболу. Команда ФК Угорники грала на виїзді з командою ФК Шепарівці. Не зважаючи на те, що ФК Шепарвці займають останню сходинку в турнірній таблиці, матч видався дуже бойовим. Одне вилучення в команди-суперника. Жовті картки як у наших футболістів, так і в футболістів ФК Шепарівці.

Через певну недооцінку суперника наші футболісти на 15 хвилині програвали з рахунком 2:0. В першому таймі Іван Гречух зумів ударом зі своєї половини скоротити відставання. Ще один гол нашої команди був відмінений через положення поза грою.

На другий тайм футболісти нашої команди вийшли надзвичано зарядженими, що й дало свій результат. Спочатку Петро Соботник точним ударом з 16 метрів зрівняв рахунок. А через деякий час Михайло Мельник, який змінив Дмитра Баюрчака, зумів вивести нашу команду вперед. Після цього ФК Угорники мали ще декілька хороших моментів для взяття воріт, проте забракло точності в вирішальних епізодах.

ФК Угорники грали в такому складі: Чухнов Андрій, Гречух Іван, Соботник Петро, Григорів Володимир, Кваснюк Михайло, Іванців Максим, Інгльот Роман, Кочай Богдан, Микицей Віталій, Баюрчак Дмитро, Хоміцький Любомир. На заміну виходили Мельник Михайло і Гулій Юрій.

Юнацький склад програв з рахунком 2:0.

Результати матчів 7 туру.

Тур 7, 26 Травня, 2013ЮД
"Прут" Семаківці – ФК Дебеславці2:12:1
"Прут" Воскресинці – "Спартак" Струпків2:10:0
ФК Молодятин – ФК Жукотин0:00:1
ФК Шепарівці – ФК Угорники2:02:3
ФК Коршів – ФК Верхній Вербіж5:32:1
"Синивір" Іванівці – "Нива" Мала Кам'янка0:10:2
ФК Лісний Хлібичин – "Карпати" Спас0:22:1


Фотозвіт матчу можна переглянути в галереї.

Наступний матч наша команда зіграє 2 червня. В Угорники гратиме команда з Семаківців, яка на даний момент займає 3 сходинку в турнірній таблиці. Запрошуємо всіх вболівальників прийти і підтримати нашу команду.