Новини

Першість Коломийського району з футболу. Тур 23. Сезон 2012.

30 Вересня, 2012


30 вересня відбулися матчі 23 туру в першості Коломийського району з футболу. Команда ФК Угорники приймала вдома лідера першості - команду з Малої Кам'янки.

Матч відбувався за шаленої підтримки вболівальників ФК Угорники та фанів Довбушівця з Печеніжина, які приїхали підтримати нашу команду. Тільки виграш ФК Угорник дозволяв команді з Печеніжина поборотися за прохідні місця. І наша команда не підвела всіх, хто прийшов подивитися футбол.

Перший тайм завершився нульовою нічиєю. Хоча наші гравці змарнували дуже багато хороших моментів для взяття воріт. Варто також відзначити неперевершену гру голкіпера суперників, який навіть через травму вийшов на другий тайм і ще не раз виручав свою команду. Але втримати футболістам з Кам'янки ворота сухими не вдалося. Спочатку через грубу гру в штрафному майданчику наші футболісти заробили і успішно реалізували пенальті. А потім ще раз відзначилися після розіграшу штрафного удару. Два голи забив Кваснюк Михайло.

ФК Угорники грали в такому складі Цінявський Іван, Гречух Іван, Соботник Петро, Кваснюк Михайло, Баюрчак Дмитро, Хоміцький Любомир, Малашинський Богдан, Гулій Юрій, Мельник Михайло, Снітко Володимир, Інгльот Роман, Сарахман Мирослав.

Юнацький склад переміг з рахунком 2:1. 

Результати матчів 23 туру.

Тур 23, 30 Вересня, 2012 Ю Д
Ценява – "Вікторія" Велика Кам'янка 1:3 3:0
ФК Голосків – ФК Черемхів 0:2 1:0
ФК Молодятин – "Ураган" Ворона 3:1 3:0
ФК Лісний Хлібичин – "Торфовик-Агро" Торговиця 6:1 5:1
ФК Угорники – "Нива" Мала Кам'янка 2:1 2:0
"Довбушівець" Печеніжин – "Ювента" Лісна Слобідка 3:0 3:0
"Нива" Джурків – "Діброва" Годи-Добровідка 6:3 2:1

7 жовтня ФК Угорники гратимуть на виїзді з командою "Торфовик-Агро" Торговиця. Бажаємо нашим футболістам тільки перемоги. Запрошуємо вболівальників приїхати і підтримати ФК Угорники.