Новини

Чемпіонат Коломийського району з футболу. Тур 8. Сезон 2015.

7 Червня, 2015


7 червня відбулися матчі 8 туру Чемпіонату Коломийського району з футболу. ФК Угорники гостювали в Сопові. Юнацький склад нашої команди поступився з рахунком 2:0 своїм одноліткам. А дорослий склад зумів переграти принципового суперника з рахунком 3:1.

В матчі брали участь: Кудла Мафтій, Ольшанецький Олег, Кваснюк Михайло, Баюрчак Дмитро, Гурак Володимир, Дзісяк Михайло, Кучер Дмитро, Іванців Сергій, Курдибанюк Віталій, Іванців Максим, Фірсов Артур. На заміну виходили Хоміцький Любомир, Соботник Петро, Нестерук Дмитро.

Матч розпочався без розвідки з боку наших футболістів. Хороші моменти мали Фірсов Артур, Іванців Максим. Але перший гол все ж таки забили господарі. Зі штрафного удару відзначився Ковцун Микола. Та цей гол завів ще більше ФК Угорники. І через деякий час Іванців Максим зумів зрівняти рахунок ударом з 20 метрів. А потім Фірсов Артур неймовірним ударом головою в дев'ятку вивів ФК Угорники вперед.

Якщо перший тайм наші футболісти мали відчутну перевагу і контролювали матч. То в другому таймі ситуація кардинально змінилася. Через травму коліна поле покинув Іванців Сергій. Згодом Баюрчак Дмитро залишив поле через травму, отриману на Кубку Вільного голосу. А ще пізніше Фірсов Артур не зміг дограти гру через давню травму коліна.

Сопівські футболісти проводили атаку за атакою, але наші захисники та голкіпер діяли злагоджено. А під кінець матчу Віталій Курдибанюк зумів забити своїй колишній команді і встановити остаточний результат.

Важка перемога і важка ціна за цю перемогу. Не всі травмовані гравці основного складу зможуть допомогти в кубковому матчі з Жукотином. Але потрібно вірити, що це випробування наша команда пройде вдало.

В 8 турі зафіксовано такі результати:

Тур 8 Ю Д
6 червня, 2015 "Нива" Мала Кам'янка – ФК Матеївці 1:7 1:2
7 червня, 2015 "Прут" Семаківці – "Сокіл" Коршів 6:0 1:1
7 червня, 2015 "Довбушівець" Печеніжин – "Княгинин" Підгайчики 4:0 3:2
7 червня, 2015 ФК Верхній Вербіж – "Прут" Воскресинці 1:3 1:0
7 червня, 2015 ФК Дебеславці – ФК Лісний Хлібичин 2:1 1:2
7 червня, 2015 ФК Сопів – ФК Угорники 2:0 1:3
7 червня, 2015 ФК Жукотин – "Спартак" Струпків 7:0 2:0

Після 8 турів наша команда збільшила відрив від переслідувачів. Зараз ФК Угорники випереджають ФК Жукотин, який займає другу сходинку, на 5 очок.

В четвер, 11 червня, о 18:00, наші футболісти зіграють в Жукотині матч 1/4 Кубку Коломийського району з футболу. Бажаємо тільки перемоги, оскільки на цій стадії переможця визначають з одного матчу. Запрошуємо вболівльників підтримати нашу команду в цьому важливому протистоянні.