Новини

ФК Угорники - срібні призери чемпіонату Коломийського району з футболу

19 Жовтня, 2014


ФК Угорники - срібні призери чемпіонату Коломийського району з футболу!!!

День в Коршеві - це був чудовий день. Але не наш. ФК Угорники, не програвши жодного разу в другому колі і пропустивши за все друге коло тільки 4 голи, поступилися новому чемпіону 4:1. Є багато різних думок чому так сталося. Але напевно основна - не вистачило емоцій на останній вирішальний матч. Кінцівка сезону була найважчою для ФК Угорники зі всіх команд. Це і виїзд в Струпків, виїзд в Жукотин, виїзд в Малу Кам'янку і тільки одна домашня гра з Верхнім Вербіжем.

На жаль матч розпочався не дуже вдало. Вже на старті пропустили з пенальті. А потім ще один гол від Синчука Ярослава. В середині тайму гравці поступово перехопили ініціативу і під кінець першого тайму забили гол з пенальті і мали хороші моменти для того, щоб зрівняти рахунок. Другий тайм проходив в обопільній боротьбі і в останній десятихвилинці Угорники почали ризикувати, через що і поплатилися, пропустивши ще двічі.

Матч в Коршеві показав, що є над чим працювати і це друге місце є хорошим стимулом, щоб в наступному сезоні бути першими.

Дякуємо всім фанатам і вболівальникам за чудову підтримку протягом сезону. Дякуємо спонсорам і меценатам за витрачені кошти і свій час. Дякуємо футболістам за незабутній сезон!