Новини

Чемпіонат Коломийського району з футболу. Тур 22. Сезон 2014.

21 Вересня, 2014


В неділю, 21 вересня, завершилися матчі 22 туру в чемпіонаті Коломийського району з футболу. Наша команда прогнозовано перемогла аутсайдера чемпіонату - Карпати зі Спасу з рахунком 4:0. Гра проходила досить спокійно, без небезпечних моментів біля воріт ФК Угорники. Голи забивали Фірсов Артур, двічі Кучер Дмитро, Дзісяк Михайло.

ФК Угорники грали в такому складі: Кудла Мафтій, Іванців Максим, Злепко Петро, Хоміцький Любомир, Фірсов Артур, Хом'як Орест, Дзісяк Михайло, Максимів Назар, Кучер Дмитро, Баюрчак Дмитро, Скотар Василь, Іванців Роман, Гурак Володимир, Кондрат Михайло.

В цьому турі несподівано очки втратили наші конкуренти. Спартак з Струпкова не дограв матч в Малій Кам'янці. При рахунку 3:3 судді звели команди з поля. А Сокіл з Коршева звів в нічию домашній матч з Верхнім Вербіжем. Перемога нашої команди і осічки конкурентів дозволили піднятися на другу сходинку в турнірній таблиці. Але не варто збавляти оберти. В наступних матчах ФК Угорники зіграють зі всіма конкурентами - Струпковом, Жукотином, Коршевом. Також виїзд до непоступливої Малої Кам'янки і остання домашня гра в цьому сезоні з Верхнім Вербіжем.

Результати матчів 22 туру.

Тур 22, 21 Вересня, 2014 Ю Д
"Довбушівець" Печеніжин – ФК Дебеславці 2:1 0:1
"Нива" Мала Кам'янка – "Спартак" Струпків 1:1 КДК
"Прут" Воскресинці – ФК Жукотин 3:1 0:2
ФК Лісний Хлібичин – ФК Матеївці матч перенесено
"Сокіл" Коршів – ФК Верхній Вербіж 1:3 1:1
ФК Угорники – "Карпати" Спас 1:1 4:0


В наступному турі ФК Угорники завітають до Струпкова. Зважаючи на те, що минулого року матч не було завершено, а цього року в першому колі наша команда поступилася, є дуже велике бажання взяти реванш і довести свої амбіції на призові місця в цьому розіграші чемпіонату.  Запрошуємо наших палких вболівальників з Угорник і Отинії приїхати і підтримати нашу команду. Бажаємо хорошої гри футболістам і перемоги над непростим суперником.