Новини

Чемпіонат Коломийського району з футболу. Тур 20. Сезон 2014.

7 Вересня, 2014


Цього тижня ФК Угорники зіграли два матчі в чемпіонаті Коломийського району з футболу. В четвер наша команда зустрічалася з Дебеславцями, а в неділю до нас завітали Семаківці.

Гра з Дебеславцями на прохання гостей проходила на стадіоні в Отинії. Матч видався досить напруженим. ФК Угорники довго не могли знайти свою гру. А після голів Гурака Володимира і Фірсова Артура не реалізували 3-4 голові моменти. Матч завершився з рахунком 2:0 на нашу користь. Юнаки виграли 1:0.

В недільному матчі все було набагато легше. Перший тайм команди завершили з рахунком 1:1. Голи забивали тільки наші футболісти. Спочатку Фірсов Артур відкрив рахунок, а потім автоголом відзначився Скотар Вася. В другому таймі все стало на місце. Ще тричі суперника засмутив Фірсов Артур, з пенальті відзначився Хом'як Орест і крапку поставив Маланчук Мирослав.

ФК Угорники грали в такому складі: Кудла Мафтій, Іванців Максим, Кваснюк Михайло, Хоміцький Любомир, Фірсов Артур, Хом'як Орест, Дзісяк Михайло, Максимів Назар, Кучер Дмитро, Баюрчак Дмитро, Скотар Василь, Іванців Роман, Гурак Володимир, Маланчук Мирослав, Кондрат Михайло.

В центральному матчі туру Коршів поступився вдома Струпкову, а Жукотин втратив залікові бали в Малій Кам'янці. Це дозволило нашій команді піднятися на третю сходинку в турнірній таблиці.

Юнацький склад виграв з рахунком 4:2.

Результати матчів 20 туру.

Тур 20, 7 Вересня, 2014 Ю Д
"Нива" Мала Кам'янка – ФК Жукотин 7:1 2:0
ФК Лісний Хлібичин – "Довбушівець" Печеніжин 2:1 2:2
"Прут" Воскресинці – ФК Матеївці 2:0 2:0
ФК Угорники – "Прут" Семаківці 4:2 6:1
"Сокіл" Коршів – "Спартак" Струпків 1:7 0:2
ФК Верхній Вербіж – "Карпати" Спас 1:0 4:0

В наступному турі ФК Угорники зіграють принципову гру в Жукотині. Хоча до завершення чемпіонату ще досить багато матчів, але у разі виграшу наші футболісти закріпляться на третій сходинці. Бажаємо нашій команді яскравої гри і перемоги.