Новини

Чемпіонат Коломийського району з футболу. Тур 7. Сезон 2014.

25 Травня, 2014


25 травня відбулися матчі 7 туру в чемпіонаті Коломийського району з футболу. Команда ФК Угорники в гостях зустрічалися з командою Прут (Семаківці). Через те, що саме 25 травня проходили позачергові вибори Президента України, деякі матчі 7 туру перенесено. ФК Матеївці і "Прут" Воскресинці зіграють в резервний день. Прикро, що на матч в Дебеславці не прибула команда з Молодятина, якій зараховано технічну поразку і знято 1 заліковий бал.

Юнацький склад без проблем виграв з рахунком 6:1. Голи забивали: Присяжнюк Руслан, Ясінський Євген, Данищук Євген (4 голи). Після цієї перемоги юнаки посідають третю сходинку в турнірній таблиці.

Футболісти дорослого складу ФК Угорники також зіткнулися з кадровими проблемами. Деякі з гравців були задіяні в виборчих комісіях. Через травми не зіграли Ковтун Олександр, Гурак Володимир, Кучер Дмитро. Не зміг зіграти Іванців Роман. З пошкодженням виступав голкіпер Кудла Мафтій - у нього після матчу з Жукотином виявлено перелом пальця. ФК Угорники грали без замін. Тому і підсумкова нульова нічия - це закономірний результат в Семаківцях. Наша команда і надалі займає 4 сходинку в турнірній таблиці.

ФК Угорники грали в такому складі: Кудла Мафтій, Іванців Максим, Кваснюк Михайло, Хоміцький Любомир, Снітко Володимир, Маланчук Мирослав, Дзісяк Михайло, Максимів Назар, Скотар Василь, Баюрчак Дмитро, Хом'як Орест.

Результати матчів 7 туру.

Тур 7, 25 Травня, 2014 Ю Д
"Карпати" Спас – ФК Верхній Вербіж 1:2 2:3
ФК Дебеславці – ФК Молодятин +:- +:-
ФК Матеївці – "Прут" Воскресинці    
"Прут" Семаківці – ФК Угорники 1:6 0:0
"Довбушівець" Печеніжин – ФК Лісний Хлібичин 1:0 5:3
"Спартак" Струпків – "Сокіл" Коршів 3:1 4:0
ФК Жукотин – "Нива" Мала Кам'янка 1:0 3:1

В наступній грі наша команда 1 червня приматиме ФК Матеївці. Бажаємо вдалого матчу і перемоги. Запрошуємо вболівальників прийти і підтримати нашу команду.