Новини

Чемпіонат Коломийського району з футболу. Тур 2. Сезон 2014.

13 Квітня, 2014


13 квітня відбулися матчі 2 туру в чемпіонаті Коломийського району з футболу. Команда ФК Угорники приймала вдома футболістів з Малої Кам'янки.

Юнацький склад виграв з рахунком 3:2. Свій п'ятий м'яч в двох іграх забив Данищук Євген. Ще один гол на рахунку Легіновича Романа.

Футболісти дорослого складу ФК Угорники в напруженому матчі виграли з рахунком 1:0. Гол в складі нашої команди забив Баюрчак Дмитро. Моменти були як в однієї команди, так і в іншої. Але десь доля везіння, а десь впевнена гра нашого голкіпера - і в результаті перемога ФК Угорник. Але не обійшлося без прикрих травм Іванціва Романа і Максиміва Назара. Їхня участь у наступному матчі під питанням.

ФК Угорники грали в такому складі: Кудла Мафтій, Іванців Максим, Кваснюк Михайло, Баюрчак Дмитро, Гурак Володимир, Іванців Роман, Хом'як Орест, Дзісяк Михайло, Максимів Назар, Кучер Дмитро, Скотар Василь, Форгач Мирослав, Хоміцький Любомир.

Результати матчів 2 туру.

Тур 2, 13 Квітня, 2014 Ю Д
"Сокіл" Коршів – ФК Матеївці 2:4 3:1
ФК Дебеславці – "Прут" Семаківці 1:1 1:0
"Довбушівець" Печеніжин – ФК Жукотин   0:2
ФК Лісний Хлібичин – "Карпати" Спас 0:1 2:0
ФК Молодятин – "Спартак" Струпків 1:3 0:2
ФК Угорники – "Нива" Мала Кам'янка 3:2 1:0
"Прут" Воскресинці – ФК Верхній Вербіж   0:0

Варто зазначити, що не всі матчі було завершено. Події в матчі юнацьких складів команд Печеніжина та Жукотина будуть розглядатись на засіданні КДК. Також буде розглянуто участь незаявлених гравців юнацького складу в матчі Воскресинці - Верхній Вербіж.

Наступний матч наша команда зіграє в гостях 27 квітня з командою ФК Верхній Вербіж. Бажаємо перемоги нашій команді.