Новини

Чемпіонат Коломийського району з футболу. Тур 1. Сезон 2014.

6 Квітня, 2014


6 квітня відбулися матчі 1 туру в чемпіонаті Коломийського району з футболу. Команда ФК Угорники приймала вдома футболістів з Коршева.

Спочатку на поле вийшли команди юнацьких складів. Але через наявність тільки 10 футболістів у складі Коршева, на полі боротьби практично не було. Наші юнаки перемогли з рахунком 7:0.

Передед початком гри між дорослими складами нашу команду привітав сільський голова Микола Хімейчук. Побажав обом командам успішного сезону, а суддям - справедливого суддівства.

Футболісти дорослого складу ФК Угорники в напруженому матчі виграли з рахунком 2:1. Голами в складі нашої команди відзначилися Іванців Максим і Скотар Василь.

ФК Угорники грали в такому складі: Кудла Мафтій, Іванців Максим, Кваснюк Михайло, Баюрчак Дмитро, Гурак Володимир, Іванців Роман, Хом'як Орест, Дзісяк Михайло, Максимів Назар, Кучер Дмитро, Скотар Василь, Форгач Мирослав, Хоміцький Любомир.

Результати матчів 1 туру.

Тур 1, 6 Квітня, 2014 Ю Д
"Прут" Семаківці – ФК Матеївці 2:2 1:2
ФК Угорники – "Сокіл" Коршів 7:0 2:1
"Карпати" Спас – "Довбушівець" Печеніжин 2:0 2:3
ФК Верхній Вербіж – ФК Молодятин 3:0 3:0
"Нива" Мала Кам'янка – "Прут" Воскресинці 1:2 5:7
ФК Жукотин – ФК Дебеславці 5:0 2:1
"Спартак" Струпків – ФК Лісний Хлібичин 2:0 5:0


Наступний матч наша команда зіграє вдома 13 квітня з командою Нива(Мала Кам'янка). Запрошуємо вболівальників на цей принциповий матч.