Новини

Чемпіонат Коломийського району з футболу. Тур 19. Сезон 2013.

8 Вересня, 2013


8 вересня відбулися матчі 19 туру в чемпіонаті Коломийського району з футболу. Команда ФК Угорники грала на виїзді в Семаківцях. Семаківці зустріли нас хорошою погодою і чудовими краєвидами.

Юнацький склад досить легко переміг з рахунком 3:0. Дубль на рахунку Лесіва Ігора. Ще один гол забив в падінні через себе Сарахман Михайло.

Гра дорослих складів була не такою простою, як у юнаків. ФК Угорники двічі вели в рахунку, але в підсумку тільки перша нічия в цьому чемпіонаті. Варто зазначити, що вже після матчу стався прикрий інцидент. Фуштей Андрій через некоректні вислови в сторону судді, який додав замість 5 хвилин цілих 10, отримав червону картку і буде змушений пропускати наступну гру.

ФК Угорники грали в такому складі: Флярковський Віталій, Півнюк Сергій, Паньків Станіслав, Іванців Максим, Фуштей Андрій, Гречух Іван, Хоміцький Любомир, Фірсов Віктор, Шайбан Ігор, Кучер Дмитро, Баюрчак Дмитро, Пентелюк Олег. Голи в складі нашої команди забивали Фуштей Андрій і Шайбан Ігор.

Результати матчів 19 туру.

Тур 19, 8 Вересня, 2013 Ю Д
ФК Коршів – ФК Жукотин 1:4 1:1
ФК Шепарівці – "Спартак" Струпків -:+ -:+
ФК Верхній Вербіж – "Нива" Мала Кам'янка 1:1 2:5
ФК Молодятин – "Карпати" Спас 0:1 4:0
"Прут" Воскресинці – "Синивір" Іванівці    
ФК Лісний Хлібичин – ФК Дебеславці +:- 1:0
"Прут" Семаківці – ФК Угорники 0:3 2:2

Наступний матч ФК Угорники мали зіграти 11 вересня, але через зняття команди ФК Шепарівці наша команда пропускає 20 тур. В 21 турі ФК Угорники гратимуть знову на виїзді в Воскресинцях.