Новини

Чемпіонат Коломийського району з футболу. Тур 15. Сезон 2013.

11 Серпня, 2013


11 серпня відбулися матчі 15 туру в чемпіонаті Коломийського району з футболу. Команда ФК Угорники грала на виїзді в Верхньому Вербіжі.

На жаль, наша команда знову поступилася. Цього разу, на відміну від попередньої гри з Жукотином, де була велика доля невезіння, гру "зробив" суддя, який наприкінці матчу дав пенальті в наші ворота. В першому таймі наші футболісти пропустили двічі, але досить швидко зуміли зрівняти рахунок. Другий тайм проходив в рівній боротьбі. А вже під кінець тайму м'яч влучив чи то в обличчя чи в груди нашому захиснику. Суддя не довго думаючи, після вказівки "ти знаєш, що робити", показав на одинадцятиметрову позначку.

ФК Угорники грали в такому складі: Флярковський Віталій, Соботник Петро, Півнюк Сергій, Паньків Станіслав, Іванців Максим, Фуштей Андрій, Кваснюк Михайло, Хоміцький Любомир, Дубей Юрій, Інгльот Роман, Скотар Василь. Голи в складі нашої команди забивали Кваснюк Михайло і Паньків Станіслав.

Юнацький склад зіграв в нічию з рахунком 1:1. Безліч моментів не використали наші юнаки. Декілька раз суперника рятувала стійка і поперечка воріт.

Результати матчів 15 туру.

Тур 15, 11 Серпня, 2013 Ю Д
"Карпати" Спас – "Нива" Мала Кам'янка 4:1 0:0
ФК Коршів – "Спартак" Струпків 2:1 0:5
"Прут" Семаківці – ФК Шепарівці 0:2 +:-
ФК Жукотин – ФК Дебеславці 7:0 3:1
ФК Верхній Вербіж – ФК Угорники 1:1 3:2
ФК Лісний Хлібичин – "Прут" Воскресинці 2:0 2:2
ФК Молодятин – "Синивір" Іванівці 2:4 1:0

Наступний матч ФК Угорники зіграють вдома з командою ФК Коршів. Нагадаємо, що матч першого кола в Коршеві завершився з розгромним рахунком 7:0 не в нашу користь. В тому матчі суддя призначив 4 пенальті в наші ворота і вилучив двох наших гравців. Тому футболісти і вболівальники мають бути відповідно налаштовані на гру. Бажаємо успіхів нашій команді і позитивного результату.